ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Νέο νομοσχέδιο για τα TAXI


Νέο σχέδιο νόμου που θα καθορίζει πληρέστερο το πλαίσιο λειτουργίας εταιρειών όπως η Uber, αναμένεται να εκπονηθεί από την Πολιτεία για τον κλάδο των Taxi.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο υφυπουργός Μεταφορών, κ. Ν. Μαυραγάνης, ανακοίνωσε πως επίκειται η κατάθεση νέου νομοσχεδίου για τον κλάδο των TAXI που θα επιληφθεί αρκετών προβλημάτων της αγοράς.


Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Μεταφορών, κ. Νίκος Μαυραγάνης, ανακοίνωσε πρόσφατα πως προετοιμάζεται νέο σχέδιο νόμου για την αγορά των TAXI το οποίο, μεταξύ άλλων, αναμένεται να οριοθετήσει πληρέστερο το πλαίσιο λειτουργίας των διαδικτυακών μεταφορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω αγορά, όπως π.χ. η Uber, οι οποίες παρέχουν μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα αλλά δεν φορολογούνται στη χώρα.
Σε σχετικές δηλώσεις του, ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως η πρωτοβουλία αυτή είναι σημαντική δεδομένου ότι ο κλάδος των μεταφορών είναι αναπτυξιακός και για τον λόγο αυτό, η Πολιτεία προτίθεται να εκπονήσει άμεσα νομοθετικές πρωτοβουλίες τόσο στον κλάδο των οχημάτων δημοσίας χρήσης όσο και στον κλάδο των Logistics γενικότερα.

Πηγή: http://pro.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου