ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δοκιμή Ford Focus ST-Line 1.0 EcoBoost

Η απόφαση της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας να αναπτύξει τους κινητήρες βενζίνης και να περιορίσει την εξέλιξη των πετρελαιοκινητήρων αλλάζει τους
συσχετισμούς στην αγορά του αυτοκινήτου. Η Ford συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών που βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση γιατί διαθέτει την ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης EcoBoost.
Για την πρόσφατη δοκιμή επιλέχθηκε το Ford Focus ST-Line 1.0 EcoBoost. Το γνωστό μικρομεσαίο μοντέλο εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost απόδοσης 125 ίππων και φέρει το εξοπλιστικό σπορ πακέτο ST-Line. Έτσι συνδυάζει τον κινητήρα βενζίνης χαμηλού κυβισμού με τα σπορ στοιχεία.
Το πακέτο ST-Line περιλαμβάνει, νέο εμπρός προφυλακτήρα, κυψελώδη μάσκα, σπορ ανάρτηση, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ.
Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της δοκιμής η ισχύς και η ροπή του μοτέρ εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη κίνηση του αυτοκινήτου βάρους 1.280 κιλών ακόμη και όταν είναι φορτωμένο με τέσσερις ενήλικες.

Σπύρος Ρέκκας

WWw.praktoreio-macedonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου