ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Aegean: Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη σε Παρίσι και Μόσχα από 49 ευρώ

Επωφεληθείτε της προσφοράς της Aegean και ταξιδέψτε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Γαλλία ή Ρωσία με τιμές που ξεκινούν από 49 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Παρίσι, Τουλούζη, Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, και από/προς Θεσσαλονίκη προς Παρίσι και Μόσχα.
Κρατήσεις μέχρι 10.02.2017
Πτήσεις από 01.03.2017 μέχρι 30.06.2017
Όροι & Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα προς Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Παρίσι, Τουλούζη, Μόσχα & Αγία Πετρούπολη και από/ προς Θεσσαλονίκη προς Παρίσι & Μόσχα με απλή μετάβαση και με επιστροφή.
Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 67€ για πτήσεις από Αθήνα προς Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Παρίσι, Τουλούζη, από 56€ για πτήσεις από Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Τουλούζη προς την Αθήνα και από 75€ από Παρίσι προς Αθήνα. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 87€ για πτήσεις από Αγία Πετρούπολη προς την Αθήνα και από 121€ για πτήσεις από Αθήνα προς Αγία Πετρούπολη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 50€ για πτήσεις από Μόσχα προς την Αθήνα και από 87€ για πτήσεις από Αθήνα προς Μόσχα. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 67€ για πτήσεις από Παρίσι προς την Θεσσαλονίκη και από 49€ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 50€ για πτήσεις από Μόσχα προς την Θεσσαλονίκη και από 66€ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Μόσχα.
Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.
Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.


thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου