ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Tο The MindTrap Thessaloniki, φέρνει για πρώτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη το 1o χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού στις 16-18 Δεκεμβρίου.

Σε έναν απέραντο... «χάρτη» κυνηγητού για τον χριστουγεννιάτικο θησαυρό πρόκειται να «μεταμορφωθεί» το κέντρο της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, το The MindTrap Thessaloniki, ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια βιωματικής απόδρασης στην Ευρώπη φέρνει για πρώτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη το 1o χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού στις 16-18 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη της διοργάνωσης Μάρθα Οστιούνη στη Voria.gr, οι παίκτες θα κληθούν να κρατήσουν τα Χριστούγεννα ζωντανά, λύνοντας μυστήρια και γρίφους σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το βασικό στόρι του παιχνιδιού θα παραμείνει… κρυφό και θα αποκαλυφθεί σε όσους συμμετάσχουν το τριήμερο.

Συγκεκριμένα, στο χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού συμμετέχουν εννέα καταστήματα: Seven Spots & Seven Film Gallery, COLORS Urban Hotel – The Garden Bar, TOMS Greece, Brigitte Boutique, Pizza Please, Sugarela, Battlenet 3D Melenikou, Thessaloniki Museum of Photography-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, OLDstr. Downtown Bar. Στο καθένα από τα καταστήματα οι παίκτες θα πρέπει να λύσουν ένα μυστήριο και να «σώσουν» τα Χριστούγεννα από τα κακά πνεύματα.

«Θα υπάρχουν συνολικά οκτώ γύροι σε όλο το τριήμερο και 10 ομάδες από 2 έως 6 άτομα η κάθε μία ανά γύρο, η διάρκεια του οποίου θα είναι περίπου 2,5-3 ώρες», εξηγεί η κ. Οστιούνη.

Μάλιστα όσοι καταφέρουν να λύσουν τους γρίφους και να «σώσουν» τα Χριστούγεννα, θα τους περιμένουν εκπτώσεις και δώρα από τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Σημείο έναρξης του χριστουγεννιάτικου κυνηγητού είναι το The MIndTrap στην Κομνηνών 18 με Τσιμισκή, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ ανά άτομο. Περισσότερα εδώ.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Make-a-wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος).

Ημέρες και ώρες συμμετοχής:

16/12: 14:00 & 17:00
17/12: 11:00, 14:00 & 17:00
18/12: 11:00, 14:00 & 17:00



.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου