ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Τα ζευγάρια των "32" του Europa League-Η Σάλκε αντίπαλος του ΠΑΟΚ,με Οσμανλίσπορ ο Ολυμπιακός


Η κληρωτίδα έφερε τη Σάλκε ξανά στον ευρωπαϊκό δρόμο του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα τεθεί αντιμέτωπος με τη γερμανική ομάδα στη φάση των "32" του Europa League.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας για την πρώτη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, οι "ασπρόμαυροι" ήταν η τελευταία ομάδα που κληρώθηκε στη διαδικασία.
Ο ΠΑΟΚ θα συναντηθεί και πάλι με τη Σάλκε έπειτα από τη σεζόν 2013-14, όταν την είχε αντιμετωπίσει στα play off του Champions League. Τότε, τον Αύγουστο του 2013, είχε αποκλειστεί, καθώς παρά το θετικό 1-1 που απέσπασε στο πρώτο ματς εκτός έδρας, ηττήθηκε με 2-3 στην έδρα του, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του στην άδεια Τούμπα, παίζοντας κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.
Η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Γερμανούς για τους "32" του θεσμού θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου στην Τούμπα και ο αγώνας ρεβάνς στις 23 Φεβρουαρίου στο Γκεζελκίρχεν.
Με την Οσμανλίσπορ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη φάση των 32 του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την τουρκική ομάδα στην πρώτη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.
Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας, με το Βιγιαρεάλ-Ρόμα να ξεχωρίζει.
Αναλυτικά:
Αθλέτικ Μπιλμπάο-ΑΠΟΕΛ
Λέγκια Βαρσοβίας-Άγιαξ
Άντερλεχτ-Ζενίτ
Άστρα-Γκενκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεντ Ετιέν
Βιγιαρεάλ-Ρόμα
Λουντογκόρετς-Κοπεγχάγη
Θέλτα-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ολυμπιακός-Οσμανλίσπορ
Γάνδη-Τότεναμ
Ροστόβ-Σπάρτα Πράγας
Κράσνονταρ-Φενέρμπαχτσε
Γκλάντμπαχ-Φιορεντίνα
Άλκμααρ-Λυών
Χάποελ Μπερ Σεβά-Μπεσίκτας
ΠΑΟΚ-Σάλκε

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου