ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί φέτος στην Τούμπα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο “FUNtastic PARK”, που στήνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην Τούμπα.

Το “FUNtastic PARK”, θα λειτουργήσει από τις 3 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου 2017, στην περιοχή της Άνω Τούμπας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού, καθώς και τους εξωτερικούς χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας. 
Η είσοδος στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ελεύθερη και εκεί εκτός από τα ξύλινα σπιτάκια με χριστουγεννιάτικα είδη και γλυκά, θα λάβουν χώρα και διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, συλλόγων, φορέων και εθελοντών.
 Ειδικότερα, φιλοδοξία του ΕΣΘ είναι να δημιουργήσει έναν παραμυθένιο χώρο  που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Ειδικές κατασκευές όπου θα εξελίσσονται δημιουργικές δράσεις, FUNPARK με παιχνίδια και παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους, Χριστουγεννιάτικη αγορά, εκδηλώσεις που θα προσελκύουν μικρούς και μεγάλους, Γεύσεις του Κόσμου, καθώς και φιλανθρωπικά κιόσκια και δραστηριότητες για την υποστήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας. 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του (1916-2016), έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών και στην τόνωση του ψυχολογικού κλίματος και στην ενίσχυση περιοχών και εκτός ιστορικού κέντρου.

Δείτε παρακάτω φωτο που δημοσίευσε ο ΕΣΘ στο λογαριασμό του στο facebook τις προηγούμενες ημέρες από τις εργασίες




http://www.typosthes.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου