ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Στάση αναμονής τηρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Κατατέθηκε η τροπολογία για τα οφειλόμενα από τον ΦΠΑ

Στάση αναμονής τηρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, οι οποίοι έχουν δώσει διορία έως σήμερα στην κυβέρνηση για την αποπληρωμή του συνόλου των δεδουλευμένων που τους οφείλονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία για την απόδοση της πρώτης δόσης των οφειλομένων από τη διαφορά του ΦΠΑ, που ανέρχεται στα 12 εκ. ευρώ, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή κι αναμένεται να ψηφιστεί αύριο το βράδυ. Μόλις συμβεί αυτό, θα ξεκινήσει η διαδικασία εκταμίευσης των χρημάτων, η οποία εκτιμάται από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδη, ότι θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, βάζοντας τέλος στο σίριαλ των τελευταίων μηνών.
Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι αναμένουν επίσημη ενημέρωση για το θέμα, ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. “Ακούμε πολλά, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση. Με εικασίες δεν λαμβάνουμε αποφάσεις. Αναμένουμε ενημέρωση από τα αρμόδια υπουργεία εντός της ημέρας για να λάβουμε αποφάσεις” σημείωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Κατά πάσα πιθανότητα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα συνεδριάσει αύριο για να λάβει αποφάσεις, ενώ λιγότερο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα  δρομολόγια του ΟΑΣΘ
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου