ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Το νέο Yamaha SS600 βάζει φωτιά στην κατηγορία!



Και πάνω εκεί που λέγαμε πως τα supersport 600 έχουν τελματώσει, έρχεται η Yamaha και ξαναβάζει φωτιά στην κατηγορία.

Κυκλοφορούσε ένα teaser στο διαδίκτυο εδώ και περίπου ένα μήνα, υπογραμμίζοντας την έλευση ενός νέου “R” και οι περισσότεροι (κακώς) υπέθεσαν ότι θα δούμε ένα νέο R1 ή τέλος πάντων μια νέα έκδοσή του.
Στο σαλόνι της Κολωνίας δεν εμφανίστηκε κάτι σχετικό και πάλι άρχισαν οι υποθέσεις για αποκάλυψή του στο ερχόμενο σαλόνι του Μιλάνου, που θεωρείται και πιο σημαντικό από αυτό της Γερμανίας.
Κι όμως, η Yamaha φρόντισε να δώσει ένα τέλος σε προσμονή και υποθέσεις, ανεβάζοντας σήμερα στο site της πλήρες ενημερωτικό υλικό για ένα πλήρως ανανεωμένο R6.
Παραθέτουμε όλο το υλικό έτσι όπως το δημοσίευσε η Υamaha και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε πόσο καλό θα είναι το νέο SS600 της Yamaha και στην πράξη.
Τελειοποιημένο, Ανασχεδιασμένο, Εντυπωσιακό
Με περισσότερες από 160.000 πωλήσεις στην Ευρώπη -και έχοντας κερδίσει 3 φορές το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport μέσα στα τελευταία 7 χρόνια- το YZF-R6 έχει γραφτεί στην ιστορία ως μία από τις πιο δημοφιλείς και extreme μοτοσυκλέτες supersport που κατασκεύασε ποτέ η Yamaha. Αυτό το εμβληματικό μοντέλο των 600 κ.εκ. είναι ελαφρύ, ευκίνητο και γρήγορο και αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων αναζητούν σήμερα τις συγκινήσεις που προσφέρει η οδήγηση μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας, η οποία μπορεί να τους ανεβάσει γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης των αγώνων supersport. Για να τονιστεί η ολοκληρωτική αφοσίωση της εταιρείας στον τομέα των μοντέλων supersport, η οποία παραμένει σημαντική συνιστώσα του σπορ αγωνιστικού DNA της Yamaha, η κορυφαία Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο YZF-R6 για το 2017 με ριζοσπαστικά στυλ, που δημιουργήθηκε με χρήση ορισμένων από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της YZF-R1 και υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων.
R για Racing
Κάθε μοντέλο της σειράς YZF-R είναι μια πρόσκληση για να μπείτε στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας και μια ευκαιρία να γίνετε αναπόσπαστο κομμάτι μιας από τις πιο φημισμένες ομάδες στην κατηγορία supersport. Στον «κόσμο της Yamaha», η συμμετοχή σε αγώνες και η κατάκτηση της νίκης είναι τρόπος ζωής βαθιά συνυφασμένος με το DNA της.
Στον «δικό της κόσμο», κάθε μοντέλο supersport YZF αποτελεί απευθείας απόγονο της πολυπρωταθλήτριας στο MotoGP αγωνιστικής μοτοσυκλέτας YZR-M1. Και στον «δικό μας κόσμο» πιστεύουμε ότι πρέπει να δίνεται στον καθένα η ευκαιρία να βιώσει το πραγματικό νόημα των επιδόσεων μιας μοτοσυκλέτας supersport. Κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να προσφέρει μια τόσο μεγάλη γκάμα μοντέλων supersport υψηλής τεχνολογίας, που ξεκινούν από τα 125 κ.εκ. και φτάνουν έως τα 1.000 κ.εκ.
Από την YZF-R1M έως τις YZF-R1, YZF-R6, YZF-R3 και YZF-R125, κάθε μοντέλο της σειράς R είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Ο κόσμος του R είναι ανοιχτός σε κάθε αναβάτη που εκτιμά τη νικηφόρα ιστορική κληρονομιά αλλά και τη φημισμένη τεχνική αρτιότητα των μοντέλων της Yamaha. Και ο κόσμος του R παρέχει στους ιδιοκτήτες μοντέλων της σειράς YZF-R την ευκαιρία να αναδείξουν το πραγματικό ταλέντο τους ως αναβάτες στο δρόμο αλλά και στην πίστα. Ο «δικός μας κόσμος» είναι εδώ. Ο κόσμος του R είναι το σήμερα.
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου