ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Διαχωριστικά κολωνάκια στην οδό Μακρυγιάννη Άνω Ηλιούπολη-Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες).




Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης με πλαστικά κολωνάκια σήμανσης  στην οδό Μακρυγιάννη (περιοχή πάρκο) στην Άνω Ηλιούπολη προκειμένου να γίνει διαχωρισμός των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας, και να μπεί τάξη στην κυκλοφοριακή κατάσταση που επικρατεί.

Ο διαχωρισμός αυτός έχει σαν αποτέλεσμα την ομαλή διέλευση των διερχομένων αυτοκινήτων και ειδικά των λεωφορείων της γραμμής 34 του ΟΑΣΘ που στο συγκεκριμένο σημείο ήταν δύσκολη και μερικές φορές ακατόρθωτη και στις δύο κατευθύνσεις ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ενώ τώρα η διέλευση είναι ομαλή και ταχεία χωρίς καθυστερήσεις.







Εκφράζουμε λοιπόν όλοι οι οδηγοί γραμμής 34 τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μας στο Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδη στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Πάντση τον εντεταλμένο για θέματα καθημερινότητας και άμεσης επέμβασης Νίκο Παυλίδη καθώς και την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.


ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΝΑ ΕΞΕΥΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ (ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ Η ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ–ΔΗΜΟΤΩΝ.





   ΟΔΗΓΟΙ ΟΑΣΘ ΓΡΑΜΜΗ 34

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου