ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα σχέδια της Folli Follie για το επόμενο διάστημα


Τα σχέδια της Folli Follie για το επόμενο διάστημα
Αύξηση κύκλου εργασίων αλλά και ισχυρή κερδοφορία παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2016 ο όμιλος της Folli Follie, καθώς όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς που δραστηριοποιείται, από τα
κοσμήματα, τα πολυκαταστήματα και τη χονδρική/λιανική ένδυση και υπόδηση κινήθηκαν ανοδικά.
O διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FF Group, σημείωσε πως παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος (Brexit, τρομοκρατικές επιθέσεις κ.λπ.) οι επιχειρηματικοί κλάδοι εξακολουθούν και αναπτύσσονται με επιτυχία και επιδεικνύουν αξιοσημείωτη αντοχή, και πρόσθεσε πως «το 2016 εξελίσσεται θετικά για τον όμιλό μας».
Tα επόμενα σχέδια του ομίλου, ο όμιλος ανακοίνωσε ότι υλοποιεί τον στρατηγικό του σχεδιασμό και προχωρεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες ανάγκες του παγκόσμιου λιανεμπορίου και του νέου καταναλωτή που είναι ενημερωμένος και ο οποίος εναλλάσσεται μεταξύ φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος.
Επιπρόσθετα, αναπτύσσει την παρουσία του σε νέες αγορές, ενώ επεκτείνει την προϊοντική γκάμα. Παράλληλα, έχει σε εξέλιξη σχέδιο για την αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου, ούτως ώστε να παραμένει λιτό και λειτουργικό, προκειμένου να επιτύχει τόσο τους βραχυπρόθεσμούς όσο και τους μεσοπρόθεσμους στόχους της. «Πρωταρχικός στόχος όλων μας παραμένει να συνεχίσουμε να οδηγούμε τον Όμιλο με ασφάλεια, προς όφελος των μετόχων και των εργαζομένων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.
fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου