ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Με λιακάδα η Πέμπτη-αλλαγή του καιρού προς τα μεσάνυχτα



Με λιακάδα η Πέμπτη-αλλαγή του καιρού προς τα μεσάνυχτα
Με λιακάδα σε όλη την βόρεια χώρα θα ξεκινήσει και θα κυλίσει, ως το απόγευμα περίπου η Πέμπτη. Από αργά το απόγευμα, συνθήκες αστάθειας στην δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της κεντρικής, θα δώσουν εκεί διάσπαρτες μπόρες


ή μεμονομένες καταιγίδες. Προς τα μεσάνυχτα και έπειτα, τα φαινόμενα θα απασχολήσουν και πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, έχοντας όμως σύντομο χαρακτήρα. Σημαντική ενίσχυση του βαρδάρη μετά τα μεσάνυχτα στην κεντρική Μακεδονία, με την έντασή του να φτάνει τα 7 μποφόρ στον Θερμαικό κόλπο. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33-34 βαθμούς αργά το μεσημέρι.
Στην Θεσσαλονίκη, η μέρα θα κυλίσει με ηλιοφάνεια και ασθενείς ανέμους. Προς το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά κυρίως στα ορεινά. Αργά την νύχτα προς τα μεσάνυχτα και έπειτα, ο καιρός θα καταστεί πρόσκαιρα άστατος στην περιοχή, με ένα σύντομο πέρασμα μπόρας κυρίως στα ανατολικά και νότια του νομού προς Χαλκιδική, χωρίς να αποκλείεται να επιρεαστεί και η πόλη. Ο βαρδάρης θα κάνει την εμφάνισή του τις ίδιες ώρες ( μετά τα μεσάνυχτα περίπου ) για να φτάσει και τα 6 μποφόρ κατά τόπους. Η θερμοκρασία γύρω στους 32 βαθμούς αργά το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου