ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Απειλούν πως δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ



Άνω κάτω έγινε και πάλι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αιτία οι πίνακες διαιτησίας, που ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Σε αυτούς παρέμειναν διαιτητές, που είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Πρόκειται για τους Σπάθα, Δημητρόπουλο.

Ήταν έντονες οι αντιδράσεις από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Και οι τρεις σύλλογοι εξέδωσαν ανακοινώσεις επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να μετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, αν δεν αλλάξουν οι πίνακες διαιτησίας. Μάλιστα στέκονται στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή που ζητά από τη FIFA προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ.
Ο πρόεδρος της Super League και πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Στράτος, αποχώρησε από τη σημερινή (11/8) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, θεωρώντας ότι οι διοικούντες την ΕΠΟ είχαν ήδη «έτοιμους» τους πίνακες διαιτησίας.
Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, που με ομόφωνη απόφαση των ΠΑΕ της Super League, ορίστηκε ως ο δικός τους άνθρωπος για τη διαιτησία στην ΕΠΟ, μετείχε και αυτός στη συνεδρίαση. Και δέχθηκε βολές από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, πως είχε σχέδιο ώστε να βοηθήσει στον ορισμό προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ.
Ο Γκιρτζίκης προανήγγειλε μηνύσεις προκειμένου να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και τόνισε πως ο Σαραϊδάρης, μετείχε στις συσκέψεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για τον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας. Κατά συνέπεια γνώριζε για τα ονόματα των διαιτητών και όπως υπογράμισε έχει αποδείξεις γι’ αυτό.
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου