ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Δελτίο τύπου εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ. 9/8/2016


To Συνδικάτο Εργαζομένων Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε ένα κύκλο επαφών – ενημέρωσης με θεσμούς και φορείς της πόλης μας, Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Πατουλίδου Π. , Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρη  Ι. και Πρόεδρο ΠΕΔ-ΚΜ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων κ. Κυρίζογλου Λ. , ζητώντας
την παρέμβαση τους για έναρξη διαλόγου μεταξύ των εμπλεκόμενων (Υπουργείο –Ο.Α.Σ.Θ. –Εργαζόμενοι ) προς εξεύρεση λύσεων και αντιμετώπιση της επερχόμενης διάλυσης συγκοινωνίας στην πόλη μας καθώς και της οικονομικής εξαθλίωσης που οδηγούνται 2.300 οικογένειες εργαζομένων.

Στο σύνολο τους ανταποκρίθηκαν – κατανοώντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την συγκοινωνία στην πόλη μας και δεσμεύτηκαν σε καταβολή κάθε προσπάθειας – στα πλαίσια την αρμοδιοτήτων τους – για πρόκληση έναρξης διαλόγου.
Εμείς από την πλευρά μας, εκτιμώντας την προσπάθεια τους , αναστέλλουμε τις κινητοποιήσεις μας έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένοντας τα αποτελέσματα.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου , σε συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, θα εκτιμηθεί η κατάσταση και ροή των γεγονότων , και βάση αποτελεσμάτων θα καθορίσουμε την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων μας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου