ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Απεργούν τα ΦΔΧ 7 & 8 Μαΐου









Σε σχετική ανακοίνωση των ομοσπονδιών του κλάδου των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. αναφέρεται πως όλα τα ΦΔΧ θα ακινητοποιηθούν για όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου από 7 – 8 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «… οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών του Κλάδου των Ιδιοκτητών Φ.Δ.Χ., αποφάσισαν την ακινητοποίηση των οχημάτων τους από την Παρασκευή, 6η Μαΐου (24:00) έως την Κυριακή, 8η Μαΐου (24:00).
Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου (10:00) στην Πλατεία Κλαυθμώνος, μαζί με τους υπόλοιπους ελεύθερους επαγγελματίες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις στις οποίες θα μετέχουν το ΠΣΧΕΜ, η ΠΟΕΜΙΦΑ, η Ομοσπονδία Θεσσαλίας, Κεντρικής Στερεάς και Δυτ. Μακεδονίας, καθώς και η Ομοσπονδία του ν.531/70, «… η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να ψηφίσει άμεσα τα νομοσχέδια για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, η οποία δίνει τη χαριστική βολή και οδηγεί στη φτωχοποίηση όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, αφού αγνόησε όλες τις προτάσεις και μελέτες που καταθέσαμε». 
autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου