ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Έχασε αλλά δεν... χάθηκε ο ΠΑΟΚ




Έχασε αλλά δεν... χάθηκε ο ΠΑΟΚ
Σε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Μυτιλήνη από την Καλλονή με
2-1, κρατώντας όμως ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στους "16" του κυπέλλου. Ο "Δικέφαλλος" δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και ήταν κακός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, το γκολ του Μακ όμως λίγο πριν το τέλος του δίνει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Τούμπα.

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα, αφού μόλις στο 3' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην εστία του Μελίσσα, μετά από μια μακρινή εκτέλεση φάουλ, ο Ανέστης Αναστασιάδης έκανε κίνηση μέσα στην περιοχήκαι με μια δυνατή κεφαλιά στη δεξιά γωνία άνοιξε το σκορ. Η πρώτη ευκαιρία από πλευράς "Δικεφάλου" ήρθε στο 14', με το πλασαριστό σουτ του Πέλκα το οποίο μπλόκαρε ο Χογκ. Στο 23' η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν σε μία αντεπίθεση ο Μανούσος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ από τα 30 μετρά όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Καλλονή κλείστηκε στην άμυνά της αλλά ο "Δικέφαλος" δεν μπόρεσε να βρει χώρους για να απειλήσει.
Μια από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Ο Τούντορ θέλησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική περνώντας στον αγώνα τους Μπερμπάτοφ και Μυστακίδη στο 60', η πρώτη ευκαιρία όμως για το δεύτερο μέρος ήρθε δώδεκα λεπτά αργότερα. Στο 72' ο Πέλκας έπιασε ξανά ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Χογκ να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Και ενώ ο ΠΑΟΚ άρχιζε να πιέζει ασφυκτικά τους γηπεδούχως, κόντρα στην ροή του αγώνα η Καλλονή πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 79' σε αντεπίθεση ο Γουέρεμπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Μελισσάς απέκρουσε προσωρινά όμως ο Γεωργίου που ερχόταν σαν τρέιλερ έγραψε το 2-0.
Το "φιλί της ζωής" έδωσε στον "Δικέφαλο" ο Μακ στο 89' ο οποίος σκόραρε και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους "16". Ο Σλοβάκος μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων να διώξει και αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά από τον αέρα, από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα με το σώμα. Έτσι η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης αφού πλέον στον επαναληπτικό της Τούμπας της αρκεί ένα γκολ για να προκριθεί. 
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου